Rólam

Lassan tizedik éve vagyok feleség és két eleven gyerkőc édesanyja.

A házasélet tapasztalatai és buktatói mellett, legkedvesebb hobbim, az olvasás hozott közelebb a párkapcsolati coachinghoz. Több nagyszerű könyv után, elindulva az önismeret útján, elvégeztem a házassági tanácsadó, párkapcsolati coach tanfolyamot. Nem volt bennem különösebb indíttatás az “élesben való” tanácsadás felé egészen addig, amíg jártamban-keltemben rá nem döbbentem, hogy mennyi párkapcsolatot látok tönkre menni olyan apróságok miatt, amin amúgy lehetne segíteni, csak eszköze nincs a pároknak hozzá, illetve nincs aki ezt az eszközt átadja nekik. Bármilyen problémával is fordulnak hozzám, legyen szó eltávolodásról, elfejlődésről, felhalmozott sérelmekről, megcsalásról, tudok irányt mutatni.

És ami a legjobb, hogy nem csak a coaching lehet az eszközöm ebben. Éppen akkor találkoztam az Access Barssal, amikor a legnagyobb szükségem volt egy kis testi-lelki rendrakásra.

Az embereket is lehet töredezettségmentesíteni, mint a számítógépeket! Kisöpörni a tudatunkból minden olyat, amelyre már nincs szükségünk, feloldani blokkokat, elengedni hiedelmeket, beidegződéseket.

És erre remek eszköz a Bars!