Párkapcsolati tanácsadás – coaching

Eltávolodás

Mostanság vagy már egy jó ideje úgy érzed, valami nem stimmel veletek. Valami nem jó, sok minden bosszant, sok minden nem úgy van, ahogy régen volt. Ebben szerepet játszhat a gyermekvállalás is természetesen, hiszen nyilvánvaló, hogy a gyermek előtti és a gyermek utáni kapcsolat köszönőviszonyban sincs egymással. Úgy érezheted, messze kerültetek egykori önmagatoktól.
Hol vannak már azok a napközbeni szép, szerelmes, izgalmas üzenetváltások… Ma már csak talán kimerül abban, hogy hozz tejet és kenyeret!
Eltávolodtatok, és nem tudod, hogyan lehetne ezen felülkerekedni, túljutni. Esetleg hűtlenség ütötte fel a fejét, és nem tudod, mit tegyél, hogyan kezeld.

Hogyan kérd egy párkapcsolati tanácsadó segítségét?

Nos, először is határozd el magad, hogy igenis, tenni akarsz valamit a kapcsolatodért!
Másodszor beszéld meg a pároddal, hogy neki is ez e a célja!
Harmadszor, kérjetek tőlem időpontot!
Negyedszer, ha már kértetek, ne mondjátok le csak azért, mert “nem akarjátok kiteregetni a szennyest”!  Segíteni szeretnék, ha megengeditek.
Ötödször, eljöttök hozzám!
Hatodszor, bemutatkozom, hellyel, teával, kávéval, ásványvízzel kínállak benneteket.
Hetedszer, elmondom, mi vár ránk aznap és elmondom, hogy titoktartás kötelez!
És aztán indulhat a közös munka!

Joggal merülhet fel a kérdés, mi van akkor, ha a párod nem akar eljönni veled. Ez miatt szomorúak leszünk, de nem erőltetünk semmit. Szeretettel várlak egyénileg is, biztos vagyok benne, hogy ebben az esetben is hasznosnak fogod érezni a találkozónkat.

A találkozók nem fix időtartamúak és nem fix sűrűségűek. Lehet egy óra, de az is lehet, hogy három. Lehet kéthetente, de lehet havonta is. Ezek mind tőletek függnek.