Access Bars kezelés

Pontosan mi is az az Access Bars?

“Az Accesst a tudatosság előremozdítására fejlesztették ki. A tudatosság azt jelenti, hogy hajlandóak és képesek vagyunk életünk minden momentumában teljes egészében jelen lenni. Észrevesszük a lehetőségeinket, több választásunk lesz, csak azért, mert éberek vagyunk.
Az Access segít megszabadulni a gondolatok, érzelmek okozta zavaroktól, beidegződésektől. És hogy hogyan? A megengedés által. Minden csak egy érdekes nézőpont. Azzal, hogy erre emlékeztetjük magunkat, felszabadulunk minden ítélkezés alól.

A Bars az a 32 pont a fejeden, amikben elraktároztad az összes elképzelésedet, megfontolásodat, hozzáállásodat, hiedelmedet, amiket fontosnak tartottál. A kezelés során futtatjuk a barokat, ezzel mintha megnyomnánk rajtad a törlés gombot, tehát minden olyan fent említettet törlünk, ami nem szolgál téged.”

És hogy hogyan is néz ki ez a valójában?

Először is kérsz tőlem egy időpontot. Itt kérlek, vedd figyelembe, hogy maga a kezelés 60 perc, előtte is számolj negyed órát, illetve utána is egy negyed órát, tehát legyen egy másfél-két óra időd!

A kezelésekhez előszeretettel használok esszenciális olajokat, természetesen csak akkor ha szeretnéd.

Amennyiben lehetséges, gyere kényelmes ruhában, hiszen egy órán át feküdni fogsz.

A kezelés alatt a fejeden lévő pontokat fogom érinteni, nyugodtan becsukhatod a szemedet, relaxálhatsz.

A kezelés után hagyom, hogy magadhoz térj, nem foglak leugrasztani az ágyról azonnal.

Kipihentnek érzed majd magad, könnyűnek és felszabadultnak és majd idővel egyéb változást is észre fogsz venni a saját életedben. Erre nincs recept, ez mindenkinél más és más. Én a rögeszmés megfelelési kényszeremet adtam jóval alább.

Neked vajon miben segíthet az Access Bars?